Fiatalító arcszobrászat

A 21. századi innovációs kísérleteknek hála, már sok-sok alternatívája van a sebészek által alkalmazott szikés/ töltéses megoldásnak. Egyre több a kíméletes módszer, mellyel a saját szervezetünket késztetjük arra, hogy nagy mennyiségű – például – kollagént termeljen.

Ezeket a technikákat hívjuk kollagén indukciónak.

Miért kollagén indukció (kollagén termelődésének beindítása, serkentése ) ?

Bőrünk 3 – egymással összefüggő – rétegből áll:
1 felhám (epidermisz). Feladata: a bőr legfelső védő rétegének fenntartása és a pusztuló szaruréteg folyamatos megújítása, ez az első védelmi vonal a külső behatásokkal szemben.
2 irharéteg (dermisz). Feladata: a bőr rugalmasságának és tartósságának biztosítása,  melynek  90% -át a kollagén alkotja!
3 bőr allati kötőszövet – bőralja (hypodermis, subcutis)
Feladata: az energiaraktározás, hőszigetelés és a nagyobb fizikai hatások tompítása.


 

A testünket (bőrünket) felépítő sejtek nem fekszenek szorosan egymás mellett, közöttük jelentős méretű sejtközötti tér van, ezt tölti ki a kötőszövet. A kötőszövet keménységéért, merevítéséért a kollagén a hajlékonyságért pedig az elasztikus rostok a felelősek.  A kollagénrostokat a hialuronsav tartja fiatalon, Megtartja a vizet a kötőszövetben, a sejtek között, ezáltal kipárnázza az idegeket, a csontok végeit, formát és alakot ad az emberi szemnek és bőrnek, és gátat képez a betegségek terjedése ellen. 

Ameddig fiatalok vagyunk a kollagént a szervezetünk maga állítja elő és tárolja is, ezért olyan szép rugalmas és feszes a fiatal bőr. Ez a folyamat fokozatosan, évről-évre egyre lassabb lesz, a káros külső környezeti tényezők – pl. az UV sugárzás, az egészségtelen életmód, a helytelen táplálkozás, a dohányzás, a stressz csak ront a helyzeten és ellenünk dolgozik. 

Mivel a kollagén igen nagy molekulákból áll és a védő rétegen – hámrétegen – csak a nagyon kis méretű – nano méretű – molekulák tudnak átjutni…még ha be is tudjuk vinni, akkor sem biztos, hogy be tud épülni, a feszes rácsszerkezetté alakulásról már nem is beszélve.

A kozmetikában 7 féle igazán ütős technikát használok „visszafiatalításra”, illetve állapot fenntartásra:

 • Guna biolifting – homeopátiás DNS információ
 • Thesera lifting – PDO szálak töltése
 • Nanosoft – karikás szem feltöltése
 • Archélle soir de collagene – ránctöltés felszívódó kollagénszállal
 • Termikus ionizáció – felesleges (lógó) bőr eltüntetése
 • Naturys feltöltő kezelés
 • Ipl – fényterápia

Azt, hogy kinél melyik kezelést kell alkalmazni mindenképpen személyes állapotfelméréssel lehet megállapítani. A megfelelően alkalmazott technikával bizony még a 80 év feletti bőröknél is csodás eredményt lehet elérni.

Fiatalító arcszobrászat

GUNA BIOLIFTING

A Guna Biolifting kezelésekhez az olaszországi GUNA cég mezoterápiás steril ampulláit használom, melynek hatásmechanizmusa nem feltöltésen alapul.

A GUNA Inc. steril injekciós készítményeivel végzett PHYSIOLOGICAL REGULATING MEDICINE /PRM = Fiziológiás Státuszt Szabályozó Orvoslás/ ötvözi a legújabb kori gyógyászat, a klasszikus homeopátia és az akupunktúra tapasztalatait és eredményeit.

Eddig 10 éve, 25 országban több, mint 10.000 orvos használja rendszeresen a GUNA esztétikai medicina termékeit.

Hogyan működik a Guna biolifting?

– A GUNABIOLIFTING hatásmechanizmusa nem a feltöltésen, hanem, a sejtek közötti állomány megtisztulásán és a sejtek revitalizációján alapul.

– A BIOLIFTING a szervezet saját szabályozó működését serkenti, a kezelt területre bejuttatott homeopátiás dinamizált anyagok serkentik azoknak a molekuláknak a termelődését, amik a szöveti megfiatalodást, rejuvenációt eredményezik.

– A GUNA BIOLIFTING kezelések eredményeként visszaépül a bőrstruktúra, a kötőszövet felfrissül, megfiatalodik, javulnak az anyagcsere folyamatok, gátlódik a szabad gyökök destruktív hatása, valamint lelassul a kollagén degenerálódása.

– A bőr struktúrájában természetes hatású, apró változások történnek: a bőr egészségesebbé, üdébbé, ragyogóbbá válik, javul a tónusa.

– A homeopátiás készítmények beindítják a szervezet természetes öngyógyító reakcióit.

Árak:

1 alkalom 3 ampulla : 25 000 Ft

Egy kúra 4 alkalomból áll, melyet 2 hetente végzünk. 

             Teljes arcos – több technikával végzett – kombinált kezeléseknél kedvezményes  árkalkuláció van.  

**********************************************************************************************************************************************

Thesera L lifting – tűszúrás nélküli szálbetöltés PDO szálakkal

Az orvosesztétikai iparág évről évre fejleszti meglévő kezeléseinek protokollját, és hoz létre vadonatúj, a legfejlettebb technológiákat ötvöző eljárásokat. A THESERA lifting számos országban jelen van már; az USA-ban, Ausztráliában, Dániában, Franciaországban, Angliában is nagy sikerrel alkalmazzák.

A kezelés:

 • Biztonságos
 • Nincsenek mellékhatásai
 • Tű- és fájdalommentes
 • Látványos eredmény már az első kezelést követően
 • Egyedülálló csúcstechnológia

A Thesera kezelés a bőr előkészítésével kezdődik, mely során egy hámlasztó hab és egy szérum keverékét visszük fel a bőrre. Ezek tartalmaznak glikolsavat, szalicilsavat, tejsavat, mégpedig nano méretű kapszulázott formában. A TDN technológiával készült kapszulák lehetővé teszik a savak stabil felszívódását. Az ily módon előkészített bőr sokkal hatékonyabban képes befogadni a kezelés további hatóanyagait, illetve a bőrbe olvadó szálakat. A kezelés során speciális szálakkal dolgozunk, amelyek egy külön erre a célra kifejlesztett szérumban oldódnak. A feloldódott szálakat speciális aktivátor hatóanyagokkal együtt a bőrre kenjük és maszkkal fedjük.


A feloldott, immár folyékony állagú PDO szálak a bőrre kerülve beépülnek abba. A bőrbe épülve újra szilárd halmazállapotot vesznek fel és erősen stimuláló, lifting hatást fejtenek ki. 1 kezelés időtartama: 65-75 perc.

A PDO szálakról:

A szálak poli-dioxanon, vagy más néven PDO anyagból állnak, könnyen oldódnak, ezáltal biokompatibilisek, vagyis nem jelentenek veszélyt az élő szövetekre. 

A felszívódó szálak megemelik a szöveteket, biztosítják a kollagénszálak fokozódását, élénkítik az anyagcserét, a véráramot, a nyirokkeringést ezáltal új, saját kollagén kötegeket képesek létrehozni.

Hogyan zajlik a kezelés?

A bőr előkészítése: arclemosó hab + hámlasztó szérum

A szálak alkalmazása: feszesítő szál + feszesítő szérum

A vérkeringés fokozása Hydra Booster-el

A bőr feszesítése erős lifting hatással rendelkező géllel

A bőr ápolása: intenzív feszesítő hatással rendelkező ampoule-al

A Thesera kezelés alapvető lényege, hogy a maximálisan tiszta, elhalt hámsejtektől mentes bőrt kezeljük, amelyen keresztül a hatóanyagok és a bőrbe olvadó szálak maximálisan kifejthetik hatásukat. 

4 alkalmas kezelés eredménye látható a képen:

Mire figyeljünk oda kezelés előtt és után?

A kezelés előtt, a kezelések között, valamint a kezelések befejezését követő 2 héten belül
-kerüljük az erős retinolos (pl. tretinoin) kozmetikumok használatát
– illetve a kémiai vagy fizikai hámlasztók /bőrradírozó termékek használatát
– kerüljük a direkt napfényt és a szoláriumot!
– Használjunk fényvédőt MINDEN NAP!!!, akkor is, ha borús az ég, vagy éppen esik az eső, hiszen a káros sugárzás mindig van, ameddig világos van!
A kezelést követő 72 órán belül a kezelés során bevitt hatóanyagok aktiválódnak a bőrben. Éppen ezért 24 órán belül csak semleges arclemosóval vagy micellás vízzel mossunk arcot és ne húzzuk, nyújtsuk a bőrt, inkább pihentessük.
– 24 órán keresztül kerüljük az extrém hideget és meleget! (Szauna, sportolás, gőz fölé hajolást, stb.)
– Nagyon fontos a bőr hidratálása, kívül-belül. Fogyasszon bőséges folyadékot, legalább 2l vizet vagy gyógyteát és használjon hidratáló krémet, illetve ásványvíz alapú arcpermetet. 
 Az őszi-téli hideg, szeles idő érzékenyebbé teheti a bőrt, ezért a Thesera L. Lifting kezelés szárazabbá teheti, mivel kémiai hámlasztással indul. A hámlasztás normál esetben púderszerű hámlást okoz, amely észrevehetetlenül történik, de előfordulhat érzékenyebb reakció is, így a kezelést követően lehet minimális hámlás, száraz-bőr érzés.
–  Az ásványi alapú finom sminktermékek használata megengedett (pl. színezett hidratáló, BB krém, színezett fényvédő, por állagú ásványi alapozó, stb.).

A kezelés eredményének tartóssága a kúraszerű használatot követően 6-8 héttől kezdve, akár 6 hónapig is tartható. 

A bőr állapotától függően 3-5 kezelés javasolt.

A kezelések 2-4 hetente alkalmazhatóak. 

Kúraszerű alkalmazás 6 havonta ismételhető.

A kezelés alkalmazható:

-arcon
-nyakon
-dekoltázson

A kezelés várható időtartama: 75 perc

 

Árak:

1 alkalom: 45 000 Ft

4 alkalmas kúra: 155 000 Ft

    **************************************************************************************************************************************

           Teljes arcos – több technikával végzett – kombinált kezeléseknél kedvezményes  árkalkuláció van.  

    **************************************************************************************************************************************

Nanosoft

 Egy innováció az érzékeny területek hatékony, csaknem fájdalommentes és bevérzések nélküli kezelésére.

Például a szem alatti karikákra:

ORVOSI SZINTŰ KOZMETIKAI KEZELÉS! 

Natural Cellular Treatment Factor, a sejtszinten ható rejuvenációs „koktél” egyedülálló termék, jelenleg Magyarországon az egyetlen CE engedéllyel rendelkező injektálható revitalizációs termék.

Mit tartalmaz az NCTF 135HA?

5 mg /ml NEM-KERESZTKÖTÖTT AZAZ SZABADKÖTÉSŰ HYALURONSAV  (tehát nem töltőanyag) amely a legismertebb és leghatékonyabb vízmegkötő hatóanyag, saját súlyának az ezerszeresét is képes akár vízben megkötni.

12-FÉLE VITAMIN
Aszkorbinsav (C-vitamin)
Biotin (B6 vitamin)
Pantoténsav (B5 provitamin)
Folsav (B9 vitamin)
Inozitol (B8 vitamin)
Nikotinamid (B3 vitamin)
Piridoxin (B6 vitamin)
Riboflavin (B2 vitamin)
Tiamin (B1 vitamin)
Tokoferol (E-vitamin)
Retinol (A-vitamin)
Kobalamin (B12 Vitamin)

6-FÉLE ÁSVÁNYI ANYAG
Calcium Clorid
Potassium Clorid
Magnesium sulfat
Sodium Acetat
Sodium Clorid
Sodium Dihydrogenphospat

5-FÉLE NUKLEINSAV
Deoxyadenosine
Deoxycytidine
Deoxyguanosine
Deoxythymidine
Methylchytosine

6-FÉLE KOENZIM 
TPP (Cocarboxylase)
CoA (Coenzyme A)
FAD (Flavin adenine dinucleotide)
NAD (Nicotinamide adenine dinucleotide)
NADP (Nicotinamide adenine dinucleotide phosphate)
UTP (Uridine triphosphate)

24-FÉLE AMINOSAV
A-Aminobutryc sav
Alanin
Arginin
Aszparagin
Aszparaginsav
Cisztein
Glutamin
Glutaminsav
Glicin
Hisztidin
Izoleucin
Metionin
Ornitin
Fenil-alanin
Prolin
Szerin
Taurin,
Treonin
Triptofán
Valin

A bőrt ugyanis nem elég töltőanyagokkal tölteni, fontos a bőr tápanyagokkal való ellátása, hogy az valóban egészséges és szép legyen. Az NCTF bőrtökéletesítő hatása több fronton is megnyilvánul: összehúzza a pórusokat, hidratál, anti-aging hatású, feszesít, visszaadja a bőr egészséges ragyogását, egyenletessé teszi a bőrfelszínt. Az NCTF steril folyadék, a felhasználás a bőr alá injektálástól a mezoterápiáig nagyon sokrétű és képes igazodni az életkor és a bőrminőség éppen aktuális igényeihez.

NANOSOFT TŰ

A Fillmed Laboratories a NanoPass céggel együttműködve létrehozta első mikro tűs eszközét, a NANOSOFT™-ot, amit az NCTF® 135 HA polirevitalizációs oldat beadásához terveztek, a finom ráncok kezelésére, illetve a bőr rejuvenációjának céljából. A NANOSOFT™ eszköz innovatív és gyakorlatilag fájdalommentes eljárást tesz lehetővé, amely során a bőr alá juttathatjuk a bőr számára legideálisabb hatóanyagokat. A tűk speciális kialakítása lehetővé teszi, hogy az anyag egyenletes eloszlásban a megfelelő mélységbe jusson be, ezzel garantálva az optimális és szemmel látható pozitív eredményt a bőr megszépítése és megfiatalítása terén. A minimálisan invazív kezelés e mikro tűs eszközzel lehetővé teszi az ejárást végzők számára, hogy nehezen kezelhető, problémás területeket is kezelni tudjanak. NANOSOFT™ tűs eszköz egy injektálásra alkalmas eszköz, három kicsi, csupán 0.6mm-es, lyukas, piramis formájú mikro tűvel, amely szilikon kristályból készült MEMS technológiával.

Hány alkalommal javasolt a kezelés?

1 alkalom után is már azonnali eredmény tapasztalható és a hatóanyagok kifejtik bőrre gyakorolt pozitív hatásukat, azonban a bevitt alkotóelemek egy része lassú eredményt produkál, így érdemes  kúraszerűen a kezeléseket felépíteni.

A megfelelő hatás érdekében 3 – 5 kezelést ajánlunk 2 hetente.

Évente 1-2 alkalommal érdemes megismételni, hogy fenntartsuk a kívánt hatást.

Ajánlott kezelés gyakorisága: 3-5 kezelés 2 hetente.
Kezelés időtartama:
 körülbelül 30 perc

Nem szabad a kezelést elvégezni: 

 • Keloid hajlam (heges gyógyulás a bőr megsértése esetén)
 • Gyulladásos vagy egyéb bőrbetegség
 • Retinolos (A-vitaminos, tretinoinos) kozmetikumok alkalmazása az elmúlt 72 órában
 • Láz, fertőző betegség, gyulladás a szervezetben
 • Cukorbetegség
 • Hidrokortizonos termékek alkalmazása a kezelendő területen
 • Otthoni hámlasztást követően 2 hétig
 • Daganatos megbetegedés
 • Aktív herpesz esetén
 • Folyamatban lévő fertőzés, megfázás, legyengült immunállapot
 • Egyéb ránctalanító injekciós kezelés után 2 hétig nem alkalmazható
 • Lézeres hámlasztás után 3 hónapon belül nem végezhető a kezelés
 • Autoimmun vagy krónikus, szisztémás betegség, daganatos megbetegedés esetén.
 • Terhesség, szoptatás esetén.

 

Kezelés után:

 • Nap és hő, gőz, forró fürdő fokozott kerülése egy hétig
 • Napfényvédő alkalmazása
 • Erős izzadás kerülése 48 óráig
 • Sminkelés és kozmetikum használata tilos a kezelés után 12 óráig
 • Erős peelingek, nyomkodás, behatás kerülése hetekig
 • Szauna, napozás és szolárium használata 2-3 hétig tilos

Árak:

1 terület :  40 000 Ft

(szem környék, vagy orr-ajak barázda, vagy homlok, vagy mérges ránc, vagy marionett ránc, vagy nyak ráncai )

2 terület : 50 000 Ft

3 terület: 55 000 Ft

     *************************************************************************************************************************************

          Teljes arcos – több technikával végzett – kombinált kezeléseknél kedvezményes  árkalkuláció van.  

      ************************************************************************************************************************************

Guna biolifting ára:

1 alkalom ( 3 ampulla ) :   25 000 Ft

1 kúra  (4X3 ampulla)   :     alkalmanként   25 000 FT

Az alapkezelés 4 alkalom hetente, vagy 10 naponta (4X3 ampulla) Kizárólag kúrában végzem a kezelést, hiszen minden alkalommal más az ampullák összetétele, melyek: Matrix- Tissou- Kollagén – Made – Muscle .

Fiatalító arcszobrászat

 

 

 

20-9-442-454

2700, Cegléd, Árpád utca 21. (Bern kávézó mellett)