EMSculpt-X / HIEMT

Elektromágneses izomépítés és zsírbontás

Az FDA (Amerikai Gyógyszerészeti Hivatal) által jóváhagyott és elismert, a világ egyetlen olyan eljárása, amely egyszerre képes az izom és a zsír kezelésére, lehetővé téve ezzel egy tónusosabb test felépítését. Ez egy forradalmian új eljárás az alakformálás területén. A HIEMT/HIFEM eljárás 2021-ben robbant be a piacra szerte a világban és azonnal megkezdte térhódítását.

Akár 40.000 izomösszehúzódás a 30 perces kezelés alatt

A nagy intenzitású, fókuszált elektromágneses energiaimpulzusok kemény munkára kényszerítik az izmokat, ami együtt jár a maximális összehúzódással. Ezt az izommunkát hagyományos testmozgással nem lehet megvalósítani. A 30 perces kezelés alatt csaknem 40 000 izomösszehúzódás történik, így a kezelt területen található izomzat megerősödik. A HIFEM technológia csökkentheti a has „szalonnarétegét” is, ahol a fenékkel ellentétben általában a zsírszövet lebontására is szükség van. A szupamaximális izomaktivitás nagyon gyorsan és sok energiát emészt fel. Többlet adrenalin szabadul fel, ami jelzi a test számára, hogy még több energiát biztosítson az izomrostok számára. A kezelési zónában található zsírsejtek reagálnak és több zsírsavat szabadítanak fel, ami által a zsír mennyisége csökkenni fog.

 

Egyszerre épül az izom, ég a zsír, és gyorsul az anyagcsere!

A kezelés következtében erősebb izmokat, vékonyabb zsírréteget, feszesebb bőrfelületet és tónusos testet kapunk! Ráadásul a tónusosabb és erősebb izomrostok miatt az anyagcsere gyorsul. Az eredmények egy része a kúra végén már látható, de még 1-2 hét mire teljesen kifejlődik a végeredmény, mely még utána lassabban, de hónapokig javul.

Mit nyújthat egy HIEMT kúra?

A HIEMT technológiával kapcsolatos klinikai vizsgálatok eredményei:

• 11%-os izomtónus növekedés

• 16%-os izomtömeg növekedés

• 19%-os zsírszövet csökkenés

• Átlagosan 4cm-es kerületcsökkenést

• 5-szörös metabolizmus gyorsulást

• Az esetek 80%-ában látványos fenék-emelkedést

• 11%-os csökkenés a szétnyílt hasizomban

 

 

Mi is az a szétnyílt hasizom (rectus diastasis)?

szetnyilt-hasizom

A hasfalat középen egy vastag, függőlegesen végig futó tömöttrostos kötőszövet, a line alba zárja. Ennek a szövetnek nagyon erős a szakítószilárdsága, mégis vannak élethelyzetek, amikor megnyúlni, elvékonyodni kényszerül. Ilyen élethelyzet például a várandósság, amikor a baba növekedéséhez a helyet a hasüregben többek között az izom- és a kötőszövetek lazulása, nyúlása biztosítja. A szülést követően pedig a linea alba nem képes minden esetben visszanyerni eredeti szélességét és vastagságát, melynek következtében az egyenes hasizmok oldalra csúszva maradnak és egy rés keletkezik a hasfal közepén.

Mik a tünetek?

Ha szétnyílik a hasizom, akkor az nem marad rejtve. Először esztétikai problémaként jelenik meg, amikor például még 6 hónappal a szülés után is “terheshasunk” van, vagy hiába edzünk szorgosan, a hasi terület valahogy sehogyan sem akar erőre kapni. Ha nem kezdünk el vele foglalkozni, akkor az esztétikai problémákon túl hamar szembesülni fogunk az egészségügyi tényezőkkel is, a mindennapos hátfájdalmakkal és a kismedence izomzatának meggyengülésével. Köldök-, hasfali-, rekesz –, gerinc- és lágyéksérvhez, illetve gátizom problémák.

Hogy a hasizom szétnyílt-e, azt otthon is lehet ellenőrizni, ehhez mindössze le kell feküdni egy kemény, szilárd felületre, például a padlóra, felhúzni a térdet úgy, hogy közben a talp a földön nyugszik, majd egyik kézzel a tarkó alatt egy hasprést végezni, vagyis a lapockát elemelni a talajtól. A másik kézzel eközben nyomást kell kifejteni a hasra köldökmagasságban. Ha az ujjak besüllyednek a hasfalba, akkor a hasizom szétnyílt.

HIEMT hasizom kezelés

A Hiemt kifejezetten alkalmas a szétnyílt hasizom kezelésére, hiszen a has izomzatát egységesen erősíti. Segítség nélkül ez a felépülés hosszadalmas lenne, de a Hiemt lehetőséget nyújt a hasizmok gyors regenerálásához, megerősödéséhez. Már a négy – hat kezelés után rendkívüli javulást lehet tapasztalni. Csökken a derékfájdalom és a kellemetlen érzés a has területén. Emellett esztétikai szerepe látványos változást képes kialakítani, az előre domborodó has szép lassan visszahúzódik eredeti állapotába.

**********************************************************************************************************************

Hogyan néz ki egy HIEMT hasizom helyreállító kezelés?

Egy kúra 2 hét és 4 kezelésből áll, vagy 3 hét és 6 kezelésből áll. Az eredmények egy része a kúra végén már látható, de még 1-2 hét mire teljesen kifejlődik a végeredmény, mely még utána lassabban de hónapokig javul.

 

HIEMT kezelés előnyei:

• 3 hatás, 1 kezeléssel: izomtömeg növekedés + zsírszövet csökkenés + gyorsuló anyagcsere

• Eredményes és biztonságos, FDA (Amerikai Gyógyszerészeti Hivatal) által minősített technológia

• Nincs mellékhatás és fájdalommentes a kezelés

• Csak 30 perc egy kezelés

• 1 kúra csupán 2 -3 hétig tart (4vagy 6 kezelés)

• Nagyon gyors és látványos eredmények már 1 kúra után

• Műtéti beavatkozást vagy érzéstelenítést nem igényel, nincs gyógyulási idő

KIK NEM VEHETIK IGÉNYBE A KEZELÉST?

Terhes nők, és elektromos implantátummal rendelkező emberek, továbbá epilepsziások, és vérzékenységben szenvedők nem alkalmasak a kezelésre. Nőknek menstruáció alatt nem ajánlott a kezelés. 

 

Árak: 

30 perc/alkalmanként

1 alkalom 1 terület: 15 000 Ft 

1 alkalom 2 terület: 20 000 Ft

 Bérletek: 

4 alkalmas bérlet – 
1 terület: 50 000 Ft
2 terület: 60 000 Ft

6 alkalmas bérlet – 
1 terület: 70 000 Ft
2 terület: 90 000 Ft

8 alkalmas bérlet
2 terület: 100 000 Ft

10 alkalmas bérlet
2 terület: 120 000 Ft

12 alkalmas bérlet
2 terület: 140 000 Ft


Egy jól megválasztott bérlettel igen költséghatékonyan lehet gazdálkodni, pl. egy 12 alkalmas bérlettel, ami 6 alkalom has/belső comb – illetve 6 alkalom fenék/ hátsó comb kombinációt tartalmaz egy kezelés 15 000 Ft helyett 11 600 Ft-ra jön ki.